Få målsydd din helt unike dress til jul!

 

 

Høysesongen for julebord og juleselskaper er rett rundt hjørnet. Noe som også betyr høysesong for dressen. Ønsker du din helt unike dress til jul og nyttår bør du bestille i god tid*. Invester i unike plagg som varer - tilpasset deg og dine mål.


Vårt rimeligste alternativ


Vi har i en årrekke tilbudt målsøm til alle som ønsker det lille ekstra. I 2018 lanserte vi et nytt og revolusjonerende konsept sammen med Atelier Munro. Det nederlandske merke tror på en fremtid der garderoben din er personlig og «skreddersydd». En fremtid som tillater deg å kle deg med utgangspunkt i hvem du er, uten noen kompromisser. I tillegg ved å kun produsere de plaggene hver enkelt kunde ønsker, minimerer vi avfall og tilbyr en bærekraftig garderobe som ikke går ut på dato.

Produktkategoriene er mange, friheten er stor og prosessen er enkel. Inspirert og fascinert av italiensk mote og håndverk, er klærne designet og utviklet i Amsterdam ved hjelp av de fineste materialene og deretter konstruert ved verdens beste atelier. Ta kontakt med Marius i Stortingsgata for mer informasjon eller for å booke en time for mål og gode råd. Besøk gjerne vårt virtuelle showroom her for å se utvalget - eller gjøre klart et kjøp. 

 

 


Corneliani, Ermenegildo Zegna og Kiton - Italiensk håndverk


Ønsker du italiensk eleganse er Corneliani, Ermenegildo Zegna og Kiton ledende merker for deg som ønsker det beste innen målsøm. Er du opptatt av håndsydde sømmer og italiensk håndverk er disse spesialistene det perfekte valget for deg. I tillegg til dresser har flere av merkene et stort utvalg skjorter, bukser og jakker. Her står Ove hos Ferner Jacobsen i Oslo klar for å hjelpe deg. Vi anbefaler å booke tid på forhånd da det er høy pågang på denne tiden av året.

 

 

 
Unike detaljer - det er lov å skille seg ut


I tillegg til å skape personlige plagg som er skreddersydd etter din kropp kan du velge blant hundrevis av stoffer og kvaliteter, tilpasset din smak og lommebok. Velg gjerne en klassisk mørk dress til juleselskapene, eller gå får striper, såkalte «pinstripe», eller hundetannmønster, som også passer anledningene godt og skiller seg ut. Går du for det tradisjonelle på utsiden kan du heller være litt vågal på innsiden av dressen. Fôret på innsiden av jakken har ingen begrensinger og kan skreddersys i alle regnbuens farger, mønstre eller motiv. Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi inngraverer selvfølgelig navnet ditt på innsiden om ønskelig. Helt kostnadsfritt.

Valgene er mange. Møter alle kollegaene dine opp i en enkeltspent dress er det kanskje ekstra morsomt å velge dobbeltspent – noe som også de færreste har hengende i skapet fra før av. Bytt ut de tradisjonelle slagene «notch label» med «peak lapel» som vi mener passer like godt til dressen, både til hverdag og fest. Velg blant titalls knapper og små detaljer.

Topp antrekket med en målsydd frakk. Foretrekker du en frakk i 100% kasjmir for å holde på varmen eller et mer teknisk materiale for sludd og snø? Valgene er mange.

 

 

 
For deg som allerede har dressen klar


Har du allerede dressen hengende i skapet (og renset etter fjorårets julebord) men fortsatt ønsker en personlig vri? Da kan vi selvfølgelig hjelpe deg med skjorter, sko, jakker, bukser, slips, sløyfer og lommetørkle. Vi tilbyr også målsøm fra de skandinaviske merkene Eton og Stenströms. Ta gjerne kontakt med Chris i Oslo eller Kjersti i Fredrikstad for å lære mer om dette målsømprogrammet.

Det enkle er ofte det beste. Det skal ikke mer til enn en nystrøken skjorte med rett fasong! Likevel gir målsøm deg muligheten til å endre på detaljene som utgjør stor forskjell, uten at det skal koste skjorta. Velg blant ulike sømmer, knapper og skjortestolper. Bytt for eksempel ut den tradisjonelle kragen «cut away-collar» med en videre krage, såkalt «extreme cut away». Denne passer godt med slips på julebordet, sløyfe på nyttårsaften og med en knapp (eller to) åpen til etterfesten. Da skapet er fullt av skjorter med enkle mansjetter kan du for eksempel velge franske mansjetter til julebordet, og gi antrekket et mer formelt preg. For å sette ditt personlige preg på skjorten kan du ha også ha initialene dine på mansjetten eller brystet.

Sist men ikke minst kan du bestille dine helt unike sko til den kommende høytiden fra italienske Castori.

 

*Leveringstid: 3-6 uker avhengig av merke og produkttype.