Målsøm

  

Hva er målsøm?

Målsøm (made-to-measure) er enkelt forklart en mellomting mellom ferdigsydde klær som du finner i butikken og skreddersøm. En målsømsydd dress er en spesialdesignet jakke, skjorte og bukse, der du selv har valgt stoffet, fôret og knappene, basert på din egen stil. Du kan rett og slett være med og designe din egne perfekte dress.

 

Vi leverer målsøm i følgende merker: ZegnaCornelianiAtelier MunroEtonStenströms.

Med målsøm får du utrolig mye for pengene, og en startpris ligger på rundt 7 500 kroner. Leveringstid er på mellom 3-6 uker, da dressene lages etter dine mål på de originale fabrikkene. Vi leverer kategorier som dress, jakke, frakker, skjorter, bukser, sko, tilbehør osv. 

 

 

Er du nysgjerrig på målsøm er du velkommen til en av våre butikker i Oslo og Fredrikstad, der du kan ta en uforpliktende prat med en av våre ansatte. Er du klar for å ta det ett skritt videre, kan du allerede i dag booke tid med en av våre eksperter:

 

Vi ber deg om å booke tid på forhånd:

For Eton og Stenstrøms kan du kontakte chris@ferner.no

 For Corneliani og Zegna kan du kontakte malsom@ferner.no

For Atelier Munro kan du kontakte marius@ferner.no

  

 

Les mer her:

Hvordan måles en dress med målsøm?

Når du har booket tid med en av våre målsømeksperter, ligger alt til rette for at du skal få den perfekte dressen for deg. Først velger du den dressmodellen du liker best, ut ifra et utvalg dresser av våre eksklusive designleverandører. Rådgiveren finner de ferdigsydde modulene som best passer din kroppsfasong, og du blir målt etter prøveplagg basert på den modellen. Tilpasninger blir gjort basert på dine mål, og disse blir sendt til leverandørens fabrikk. Fabrikken syr plaggene etter dine mål, slik at dressen sitter som et skudd.

 

 

Forskjellen på målsøm og skreddersøm

Selv om en målsømsydd dress er sydd etter mål, er det likevel ikke helt det samme som skreddersøm.

 

Der en skreddersydd dress er bestillingsvare som lages fra bunn, blir en målsømsydd dress målt med prøveplagg og produsert etter allerede ferdige moduler, tilpasset dine mål. Du har et visst antall stofftyper og farger å velge mellom, av ypperste kvalitet og design. Du får en dress tilpasset deg og din kroppsfasong, i luksuriøse stoffer, men til en betydelig lavere pris enn skreddersøm.

 

Når du skal ha en målsømsydd dress kan du velge mellom noen utvalgte designmerker som fører målsøm. Dressen blir laget på samme fabrikk som leverandørens «ready-to-wear»-dresser.