I over 26 år har Tommy Hilfiger gitt den klassiske, kule, amerikanske stilen til forbrukere over hele verden. Tommy ble lansert i 1985 og introduserte sin første signaturkolleksjon ved å modernisere klassikere med oppdaterte detaljer og originale detaljer. Den avslappede, ungdommelige holdningen til Tommys første design har vært et særegent kjennetegn gjennom sine påfølgende kolleksjoner. Hans design gir klassikere et nytt utseende, og hans krevende smak har gitt grunnlaget for veksten av et globalt merke.
Lukk

Tommy Hilfiger

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!