SOCKS FOOTLET NAVY

Pantherella Herre
Flere detaljer
Fra 150,- 
2725310
Varen er tilgjengelig i følgende butikker:

Blå sokker fra det engelske merket Pantherella. Tynne sokker i behagelig materiale som passer utmerket til shorts og fritid. Lav høyde som ikke synes i sko.

Small: 39-41

Medium: 42-44

Large: 45-47

 

Fremstilt av 100% bomull

Kan vaskes på 40 grader. 

 

Hos Ferner Jacobsen får du alltid 15% bonus på alle kjøp av ordinære varer. Denne bonusen kan du opptjene og bruke i våre butikker, eller på nett. Opptjen bonus ved å oppgi ditt telefonnummer i alle våre butikker. Ved netthandel på www.fernerjacobsen.no vil du opptjene bonus automatisk når du er logget inn.

Registrer din konto her!

Dersom du har handlet i butikk er du nødt til å registrere deg og følge instruksjonene videre. Du kan velge å benytte din bonus ved din neste handel eller spare den. Opptjent bonus har gylidghet på 12 måneder. Husk å benytt deg av din bonus innen fristen. Les alle medlemsvilkår ved å trykke her. 

Handler du f.eks for 5000,- vil du få 750,- til gode hos Ferner Jacobsen. Velkommen til en hyggelig handel!

Fra verdens mest luksuriøse garn til vårt dyktige håndverk er Pantherella sokker verdens fineste sokker laget i England siden 1937. Det britiske sokkemerket Pantherella har sin filosofi om holdbarhet, design og kvalitet og har spesialisert seg på sokker. Et stilsikkert valg av sokker kan være prikken over i-en for antrekket. Pantherella har et rykte på seg for å selge verdens fineste sokker, og hos Ferner Jacobsen finner du alltid det perfekte paret.

Mer informasjon

Levering:
  • Rask levering på 0-5 dager
  • Gratis frakt på ordre over 999,-
  • Klikk og hent i tilgjengelig butikk
Betaling:
  • Betal nå, betal senere eller del opp betalingen din
  • Betal med VIPPS, Klarna eller Visa/Mastercard.
Retur:
  • Åpent kjøp i 14 dager
  • Gratis retur
  • Kan returneres i butikk

Vil du vinne gavekort på 500 kr?
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være med i vår månedlige trekning, samt få nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer.