Sko som er laget med ekte håndverk fortjener også å bli tatt godt vare på. Et skotre laget av sedertre hjelper for eksempel skoene å holde formen sin, samtidig som det suger opp eventuell fuktighet og avgir en god lukt. For å holde føttene tørre gjennom året vil en impregneringsspray også være en god idé å ha lett tilgjengelig. Har du skikkelig lærsko sier det nærmest seg selv at du trenger en skikkelig skobørste for å holde dem vedlike. Og det beste av alt er at du kan handle alt her hos oss! Vi tar vedlikehold på alvor, og våre leverandører har kvalitet ut i fingerspissene.

Lukk

Skopleie- og vedlikehold

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!