Tøfler er noe av det beste du kan stikke føttene i når gulvet er kaldt og du ikke har fått i deg morgenkaffen enda. Det er bare å stå opp, putte beina i de varme, behagelige inneskoene og starte dagen på en god måte. Vi har ikke tradisjon for å gå med sko inne her i Norge, og da er det kanskje ekstra godt å ha et par stående klart når man kommer hjem og det er gulvkaldt. For den som er glad i kos er tøfler absolutt et godt kjøp. Her i nettbutikken til Ferner Jacobsen finner du tøfler blant annet fra vårt eget merke By Ferner Jacobsen, men også flere andre kvalitetsmerker som kan gjøre blåmandagen litt mer behagelig.

Lukk

Tøfler

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!