Sneakers har tatt verden med storm, og det ikke uten grunn. Ultrabehagelige, kule, avslappede, og nå kan du også bruke dem til alle tenkelige antrekk. Det er ikke tabu å bruke de til dressbukser, og om det holder seg tørt går det også an å bruke dem hele året. Best passer de kanskje til et par jeans og en t-skjorte, for et avslappet hverdagsantrekk som tar seg godt ut i de fleste daglige situasjoner. Den store variasjonen i materialer, farger og stiler gjør at du kan legge ditt personlige preg på et antrekk ved hjelp av denne skotypen. Med leverandører som Orlebar Brown, Diemme og Polo Ralph Lauren er det garantert at kvaliteten ligger på topp.

Lukk

Sneakers

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!