Når finstasen blir tatt på trenger man også sko som passer til. Her er det virkelig rom for å leke seg med stilene som finnes. Det kommer an på anledningen, for valget mellom oxfords, monkstraps eller derbys kan gjøre hele forskjellen på antrekket. Det viktigste er at du tenker på hva slags form du har på foten, og velger sko deretter. Det er ikke lenger slik at sko til dress trenger å være kjedelige, dagens sko til dress er spennende og nyskapende, samtidig som de holder på den klassiske stilen.

Kanskje det er et par monkstraps du trenger til neste store selskap? Eller er en oxford brogue det som passer best til deg og din fot? Du finner uansett kule dress-sko fra merker som Hugo Boss, Lottusse og Church's her hos Ferner Jacobsen.

Lukk

Pensko

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!