En sommersko som oser eleganse og stil. Dette er sko du slipper å snøre opp og igjen, og som sitter godt på foten, selv uten lisser! Dette er den perfekte skoen for deg som setter pris på kvalitet, det enkle og det stilrene. Et par loafers i skinn holder seg godt i mange år, og vil holde seg på moten enda lenger. Hos Ferner Jacobsen finner du de klassiske skoene fra merker som Sebago, Tods, Church's og Swims. Test det ut selv, og bli forelsket.

Lukk

Loafers

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!