Kalosjer er kult. Skoene dine vil i det minste synes det. Dine dyrebare sko vil være beskyttet mot regn, snø, søle og alt annet som skulle finne på å ville ødelegge skoene dine. På den måten varer skoene lenger, og du trenger ikke å tenke på å ha med skift når det er tid for å dra frem skinnskoene. Dette er et essensielt produkt for oss som bor her i det regnfulle Norden. Hos Ferner Jacobsen finner du kalosjer av merket Swims, som er et norsk merke som har spesialisert seg på nettopp dette. Med et par kalosjer er det unødvendig å bekymre seg for ruskevær når finstasen skal på.

Lukk

Kalosjer

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!