Boots er uunnværlige når sommeren er på hell og høsten tar over. Det finnes ikke en mann som ikke kler et par maskuline boots. Dette allsidige skotøyet holder varmen inne og vannet ute, og gir ytterantrekket et tøft utseende. Dersom du velger et par med god foring og skikkelige såler vil du kunne bruke dem hele det kalde vinterhalvåret.

Unn deg selv varme føtter, hos oss i Ferner Jacobsen kan du velge i støvler fra blant annet Diemme, Church's og R. M. Williams.

Lukk

Boots

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!