Når det er snakk om sko kan det bety så mangt. Det finnes sko til enhver anledning, enten det er snakk om trening, en tur til byen, fest eller bryllup. Hver årstid krever i tillegg sitt eget par, så det er en nødvendighet å ha et lite utvalg i skohyllen. Vi har derfor samlet det du skulle trenge på én plass, fra leverandører som alltid vil være på topp når det gjelder kvalitet.

Uansett om du trenger boots, tøfler, dressko, sandaler, sneakers eller kalojser – her i nettbutikken vil du finne et stort utvalg som kan ta stilen din til nye høyder. Sjekk ut merker som Diemme, R. M Williams, Tods, Lottusse og mange fler!

Lukk

Herresko

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!