På kalde gulv føles det godt med et par gode tøfler. Vi har ikke kultur for å gå med sko inne i dette landet, men det betyr ikke at det skal være nødvendig å fryse på sokkelesten. Hos Ferner Jacobsen finner du et bredt utvalg av deilige og varme tøfler. Både de som sitter godt på foten, og de som du bare kan putte de nakne føttene dine i når du står opp om morgenen. Vi har et spesielt bredt utvalg av UGG-tøfler i god kvalitet.

Lukk

Tøfler

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!