Sneakers har blitt trendy og det er lite som tilsier at dette skal avta med det første. Piff opp dine antrekk med noen sporty sneakers, føttene dine vil takke deg. Det beste med sneakers er at de ikke bare ser de kule ut, men at de også er behagelige å gå i. Høye hæler er vel og bra, men noen ganger er det deilig å ta på noen sko som gjør at du kan gå i timevis uten at det er noe problem.

Dette er sko som tar seg like godt ut til tyllskjørt som til et par røffe jeans. Hos Ferner Jacobsen kan du velge i mange stilige merker, blant annet Superga, Ugg, Laura Bellariva og mange flere.

Lukk

Sneakers

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!