Sommer, sol og sand mellom tærne. Med en slik følelse på kroppen er det mange som ikke ønsker at det skal ta slutt. Sandaler er svaret for deg som ikke vil putte beina i varme sko på sommerstid. Høyden på hælen velger du helt selv avhengig om du vil gjøre et antrekk enten pyntet eller avslappet. Kanskje et par espedriller er akkurat det du trenger til å gjøre sommerantrekket komplett? Sjekk ut utvalget i nettbutikken vår, vi har merker som Soludos, Arnie Says og Ugg – kvalitet hele veien.

Lukk

Sandaler

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!