Unn deg et par stilige boots eller støvletter når bladene på trærne skifter farge, faller og gjør asfalten om til et maleri. Denne typen sko passer like godt til kjole som til jeans. Et par støvletter tilfører antrekket det lille ekstra når du vil være pyntet, men ikke overpyntet. Boots er praktiske, likevel vakre. De er spesielt laget for å tåle det kaldeste værgudene har å by på, og finnes i flere typer enn det er verdt å ramse opp.

Finn din stil og fremhev den med kvalitetssko fra R. M. Williams, Ugg eller Tods.

Lukk

Boots og støvletter

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!