Hvor mange sko er for mange sko? Vi sier at det blir aldri nok. Det er så alt for mye vakre håndverk til å la være. Sko er prikken over i-en til ethvert antrekk, og gjør noe med hele selvfølelsen. Kule sneakers, tidløse pumps, varme støvletter og boots, regnstøvler til våte dager og tøfler til kalde gulv. Vi har et stort utvalg, slik at du garantert finner dine neste favoritter til samlingen.

Kvalitetssko lages av dyktige håndverkere som brenner for faget, og det er dette du finner her hos Ferner Jacobsen. Kanskje ditt neste par kommer fra Ugg, Tods, Since Oslo, Laura Bellariva eller R. M. Williams eller noen av de mange andre merkene vi har i nettbutikken.  

Lukk

Damesko

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!