Originalitet betyr ofte å være først og SAXXs arv av revolusjonerende undertøy går tilbake 10 år. I 2006 var Trent Kitsch på en fiskeekspedisjon, og etter å ha brukt timer i en kald, klumpete havdragt visste han at det måtte være en bedre måte å beskytte sitt underliv på. Med flere gode ideer jobbet han med sømmer og design for å lage et stoff som skilte ballene og bena hans. Fjorten prototyper senere, var BallPark Pouch ™ og SAXX Underwear klar for action. I dag er fokuset til Saxx det samme: Å utstyre deg med spillskiftende klær på neste nivå som gjør at du kan bevege seg fritt, uten begrensninger - klær som føles som det er knapt der, som løfter dine hverdagsopplevelser.
Lukk

Saxx

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!