Rains er et moderne regntøy livsstil merkevare skape vanntett design for den globale borger. Berørt av sin skandinaviske arv, praktiserer Rains en kompromissløs tilnærming til enkelhet som er like forankret i funksjonalitet som det er relevant. Rains mener at riktig regntøy ikke behøver å komme på bekostning av vurdert design. Snarere er Rains-klær, vesker og tilbehør designet for å motstå det stormigste været, mens de snakker til dagens tendenser. Til en fornuftig pris.
Lukk

Rains

Les mer
 • Kategori

  Herreavdelingen 22 varer
   Salg 4 varer
    Salg 60% 4 varer
   Yttertøy 11 varer
    Regnjakker 11 varer
   Tilbehør 9 varer
    Bager og vesker 7 varer
     Bager 2 varer
     Sekker 5 varer
    Skjerf 2 varer
  Dameavdelingen 26 varer
   Salg 5 varer
    Salg 60% 5 varer
   Yttertøy 20 varer
    Regnjakker 20 varer
   Tilbehør 6 varer
    Bager og vesker 6 varer
     Bager 2 varer
     Vesker 1 vare
     Sekker 3 varer
 • Størrelse

 • Kjønn

Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!