Max Mara Weekend ble lansert i 1984 som en uformell utendørs kolleksjon som gjenspeiler Max Maras rene og tidløse design. Ved å tilby kåper, strikkegensere, skjorter, denim og tilbehør som skjerf og belter, er merket designet for å bygge den perfekte helge-garderoben. Utformet av de fineste stoffene, er hver samling basert rundt en sofistikert fargepalett med et hint av print. Merkets symbol er en liten sommerfugl – den symboliserer lyshet og frihet - som kan bli funnet trykt eller brodert på hvert plagg.
Lukk

Max Mara Weekend

Les mer
 • Kategori

  Dameavdelingen 30 varer
   Yttertøy 9 varer
    Kåper 4 varer
    Skinnjakker 1 vare
   Gensere 2 varer
    Cardigan og jakker 1 vare
    Rund hals 1 vare
   Bukser 4 varer
    Jeans 1 vare
    Penbukser 3 varer
   Skjorter og bluser 2 varer
    Bluser 2 varer
   Kjoler og skjørt 10 varer
    Kjoler 8 varer
    Skjørt 2 varer
   T-skjorter 2 varer
    Kortermet 2 varer
   Topper 1 vare
 • Størrelse

Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!