Med et øye for high-end mote etablerte Julie Josephine Blystad merket Julie Josephine i 2016. Merket har en ambisjon om å lage vakre plagg av høy kvalitet. De er dedikert til å skape basisplagg med perfekt passform og mener at det enkle ofte er det beste. Julie Josephine beskriver seg selv som et merke som ser de ulike behovene i det moderne livet, samtidig som de gir en ny vri til tidløse klassikere. Hvert eneste plagg holder deres høye standard for kvalitet og bruker kun nøye utvalgte materialer.
Lukk

Julie Josephine

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!