Det er en grunn til at man alltid får sokker til jul – det er noe man alltid trenger mer av. Og det finnes sokker for enhver anledning. Dress-sokker i diskret farger til pent, kortere varianter for sommeren, lekne farger for den vågale, sokker er ikke bare sokker. Til de kaldeste månedene kan det for eksempel være lurt å investere i noen gode sokker i ull eller bambus for å holde føttene varme når man vader gjennom snøen.

Lukk

Sokker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!