En god boxer skal være praktisk, komfortabel og passe perfekt. Alle menn har sin preferanse på hvilket undertøy som får dem til å føle seg bra, men felles for dem alle er at den skal kunne brukes til alt du velger å ta på deg over.

Med undertøy i bomull har du et plagg som puster, holder deg varm og føles komfortabelt mot huden. Det skader heller ikke at leverandører som Polo Ralph Lauren og Derek Rose byr på boxere som tar seg godt ut i tillegg.

Lukk

Boxere

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!