Fra undertøy til moteplagg. Etter 2. verdenskrig har t-skjorten blitt noe alle eier og bruker, selv uten et annet plagg over. Det var faktisk James Dean som gjorde det til et moteplagg på midten av 50-tallet, etter at han hadde brukt den i filmen "Rebel Without a Cause". 

T-trøyen er et selvsagt klesplagg å eie, spesielt fordi det kan brukes til så mye. Bruk den som ekstra isolering under en varm genser, bruk den under en åpen cardigan eller vis den frem i sin helhet til et par kule jeans. Om du i tillegg slenger på en blazer er du klar for de aller fleste anledninger. Her i vår nettbutikk vil du finne t-skjorter i mange farger, former og stiler. Dykk ned i sortimentet til merker som Sail Racing, Gran Sasso, Hugo Boss og Colmar – du vil nok kunne finne flere favoritter å legge til i t-skjortesamlingen.

Lukk

T-skjorter

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!