Klar for festligheter? Dersom du skal i et flottere selskap må du kanskje velge mellom smoking og livkjole, også kjent som kjole og hvitt. Hos Ferner Jacobsen finner du det du trenger til anledningen. Usikker på hva du skal velge? Vi hjelper deg.

I nettbutikken til Ferner Jacobsen finner du flotte smokinger og livkjoler fra blant annet Corneliani, Hugo Boss, Stenströms og vårt eget merke By Ferner Jacobsen. Så nå er det bare å finne frem danseskoene og gjøre klart til selskap!

Lukk

Smoking og livkjoler

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!