Smokingskjorter og livkjoleskjorter er undervurdert når det kommer til et vellykket gallaantrekk. Som med veldig mye annet ligger hemmeligheten i detaljene. En smokingskjorte bør ha høy kvalitet, og krage, knappestolpe og mansjett bør reflektere nåtiden og hva som passer best til deg og din smoking eller livkjole. Hos Ferner Jacobsen finner du den klassiske smokingskjorten som passer enhver smoking. Med merker som Eton og Stenströms kan du være trygg på at du vil ha en smokingskjorte som varer i mange år fremover.

Lukk

Smoking- og livkjoleskjorter

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!