Når du skal ta deg ekstra godt ut, vil penskjorten alltid være et godt valg. Hos Ferner Jacobsen bringer vi deg alltid de mest klassiske og tidløse finskjortene av den høyeste kvalitet. Skjortene kommer i flere prisklasser, og med en rekke variasjoner for å kunne etterkomme etterspørselen fra enhver stilsikker mann. En ordentlig skjorte av denne typen gjør under for selvfølelsen og kan få deg til å føle deg vanvittig bra i alle anledninger. Ikke vær redd for å prøve noe nytt, du kan nærmest ikke gjøre feil med et slikt plagg. Sjekk ut vårt sortiment, hvor merker som Eton, Polo Ralph Lauren og Zegna er noe av det du vil finne.

Lukk

Penskjorter

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!