Fra den klassiske blå til kontoret, til en pasley-mønstret skjorte til bursdagen. Fritidsskjorten er så mangt. Fargene og mønstrene er til å bli inspirert av, og vil alltid være en sikker vinner uansett hva du tenker å bruke den til. En fritidsskjorte kan brukes til dressbukser, jeans, chinos og shorts. Du kan egentlig kombinere dem med hva du selv ønsker - fargene, mønstrene, materialene og stilene er virkelig til å bli inspirert av.

Hos Ferner Jacobsen vil du finne alt fra det lekne og moderne til det klassiske og tidløse. Med merkeklær fra Moncler, Gant, Eton, Orlebar vil du alltid være velkledd og avslappet.

Lukk

Fritidsskjorter

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!