Skjorten er et klassisk plagg man aldri kan få for mange av. Spesielt ikke når det finnes så utrolig mye å velge i. Mange tenker kanskje på skjorten som et plagg man bruker til fest eller i jobbsammenheng – men det stopper ikke der. En blåskjorte passer alle, uansett hvilken stil man har, og til spesielt fine anledninger vil en smokingskjorte være nødvendig.

I nettbutikken vår finner du alt fra den klassiske og tidløse skjorten som aldri går av moten, til lekne mønster og snitt for den vågale og motebevisste. Og når man fører merker som Zegna, Gran Sasso, Gant, Stenstöms, Boss Orange og Orlebar Brown kan man alltid garantere at man kjøper en høykvalitetsskjorte for alle anledninger.

Lukk

Skjorter

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!