Shorts er en selvfølge når kalenderen forteller deg at fellesferien nærmer seg. Shortsen har like mange bruksområder som det finnes forskjellige typer av plagget. En god shorts kan både være pyntet, passe til stranden eller en utepils i solen. Du kan leke deg med materialer som dongeri, lin og bomull for å understreke din stil og hvordan du ønsker å bruke plagget. Hos oss finner du merker som Polo Ralph Lauren, Gant og Tramarossa, og du kan være sikker på at kvaliteten lever opp til forventningene.

Lukk

Shorts

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!