Uansett om du kaller det piquet, piké, tennisskjorte eller polo, dette klassiske plagget vil få deg til å føle deg velkledd og avslappet på en og samme tid. Etter å ha blitt gjort populær i sport som golf og tennis har den også blitt en gjenganger på hjemmebane. Noe av det mest spennende med dette plagget er at det tar seg like godt ut på kontoret som på stranden når det er sommer og varmt i været. Hos Ferner Jacobsen finner du klassiske og kule piquetskjorter fra merker som Lacoste, Gant, Polo Ralph Lauren for å nevne noen.

Lukk

Piquè

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!