For den som ikke liker å sove i Adams drakt vil en god pysjamas være alfa og omega. Ved å benytte deg av en pysjamas i det mest behagelige stoff vil du kunne entre drømmeland velkledd og med et smil. Om du går for et fullt sett eller bare en soveshorts vil du kunne finne praktiske og deilige modeller her i nettbutikken. Kanskje er det en morgenkåpe du ser etter til de kaldeste vinterdagene, eller for å kunne ta morgenkaffen på verandaen uten å måtte kle deg først. Hos Ferner Jacobsen finner du pysjamaser fra blant annet Derek Rose, Gant og Polo Ralph Lauren.

Lukk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!