Når det kommer til kuldeisolasjon er det ingenting som kan måle seg med en dunjakke. Det beste er at de kommer i så mange ulike former, lengder og tykkelser. Dermed kan de passe til alle anledninger. Når vinteren viser sine sanne krefter kan du stole på at dette er en jakke som vil holde deg varm, uten at det går ut over komforten. Med deilige vinterjakker fra Canada Goose, Colmar og Moncler vil du uansett gå en stilfull vinter i møte.

Lukk

Vinterjakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!