Få plagg er mer tidløst enn en skinnjakke. Det er ikke lenger slik at du trenger å kjøre motorsykkel eller høre på Slayer for å kunne rocke en skinnjakke. Dette har blitt et kjærkomment tilskudd til enhver garderobe, uavhengig av stil. Ikke er det rart heller, når det er så mye å velge i! Skinnjakken kommer i flere forskjellige farger, i semsket skinn og vanlig skinn, og i mange fasonger. Dersom du først investerer i en ordentlig skinnjakke i god kvalitet vil man ha den i mange år. Om du handler hos Ferner Jacobsen finner du blant annet kule jakker fra Stewart, Holzweiler og Hugo Boss. Kanskje du finner din nye favorittjakke i sortimentet vårt?

Lukk

Skinnjakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!