Når regnet plasker og himmelen er grå, er det en regnjakke du bør ha på. Og hvem har sagt at en regnjakke ikke kan være moteriktig? Det finnes utrolig mye kult å velge i der ute, så det er ingen grunn til å bli våt. Hos Ferner Jacobsen finner du vanntette ytterjakker fra spennende merker. Kanskje er det nettopp en jakke fra Sail Racing som du faller pladask for. Hvis ikke er det flust av andre jakker fra blant annet Moncler, Polo Ralph Lauren og Swims i vårt sortiment.

Lukk

Regnjakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!