Hvis det er et plagg som holder år etter år, er det en ordentlig frakk i høy kvalitet. Dette er noe som aldri går av moten, og passer godt til en overveldende majoritet antrekk. Frakker kommer i et bredt utvalg materialer, og du finner et stort sortiment av dem i nettbutikken. Om du for eksempel går for en dunfrakk fra Moncler, en polyesterfrakk fra Z Zegna eller en dufflecoat i ull fra Gloverall, kan du være sikker på at du går vinteren i møte uten å fryse.

Lukk

Frakker

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!