En vest passer utmerket over en fin skjorte når det er litt kjølig i været. Dette ermeløse plagget er meget praktisk og tar seg samtidig veldig godt ut. Spesielt på våren og høsten, når det verken er isende kaldt eller veldig varmt, og på sommeren når solen dukker bak en sky. Hos Ferner Jacobsen finner du vester i et stort antall farger, for å kunne passe til alle deler av skjortesamlingen. Kanskje en vest fra Alan Paine, Gran Sasso eller Polo Ralph Lauren som blir din nye storfavoritt i klesskapet?

Lukk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!