I landet mellom skjorte og genser finner du rugbyen. Med denne langermede piqueen treffer du alltid punktet mellom pent kledd og avslappet. Perfekt til jobb eller under en kul skinnjakke. Poloskjorten med sin lett gjenkjennelige krage, er en sikker vinner for de aller fleste. Velg i produkter fra merker som Orlebar Brown, Gant eller Polo Ralph Lauren – du vil nok finne noe som faller i smak.

Collegegenseren har blitt spesielt populær i det siste, og dette ikke uten grunn. Med et par oppbrettede chinos og sneakers har du et kult, men avslappet antrekk i boks. Her hos Ferner Jacobsen finner du kule hood- og collegegensere fra merker som Gant, Holzweiler, Polo Ralph Lauren og Sail Racing.

Lukk

College og rugby

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!