Uansett hva slags antrekk du har på deg vil det ta seg godt ut med en cardigan. Om du har jeans, dressbukser, shorts, t-skjorte eller skjorte – alle antrekk passer til det deilige plagget. Ikke bare tar det seg godt ut, det er også et gigantisk utvalg, og den holder deg varm året rundt.

Hos Ferner Jacobsen finner du varme, stilige og kule cardigans til enhver mann. Fra merker som Gant, Moncler, Alan Paine, Polo Ralph Lauren vil du alltid kunne finne noe å toppe antrekket med.

Jakker og zip-jakker kjennetegnes ved glidelåsen eller kneppingen i front. Enkel å ta av, enkel å ta på, og utrolig behagelig. Dette plagget gir antrekket et sporty preg, selv om du ikke nødvendigvis er på vei til gymmen. Perfekt til alle aktiviteter, både inne og ute, og kul i kombinasjon med både chinos og jeans. Flere av modellene du finner i nettbutikken vår er såpass stilige at de også kan brukes på kontoret eller i uformelle selskap. Finn din nye favoritt blant merker som Sail Racing, Hugo Boss og Polo Ralph Lauren.

Lukk

Cardigan og jakker

Les mer

Vil du vinne 500,- i bonus?
Meld deg inn i vårt bonussystem, tjen 15% bonus på alle ordinære varer, vær med i vår månedlige trekning, samt få nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer.