Man kan ikke løpe rundt i t-skjorte hele året, og det er ikke alltid at skjorte er den beste løsningen for antrekket. Du kan nærmest ikke unngå å ha en god genser eller strikkejakke i garderoben. Her i det kalde nord er det spesielt essensielt å eie et bredt utvalg av gensere.

Dette plagget kan være så mangt, strikkegensere, cardigans, rugbys, hettegensere og collegegensere. Her kan du virkelig meske deg i et variert utvalg fra stilige merker som Alan Paine, Gran Sasso, Moncler og Polo Ralph Lauren. Len deg tilbake og dra på genserjakt hos Ferner Jacobsen!

Lukk

Gensere

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!