Det blir ikke fest uten dress. Uavhengig om dette er sant eller ikke skader det aldri å "suit up"! Dressen er for mannen det samme som "den lille sorte" er for kvinnen – du kan ikke gjøre feil. Dresser kommer i et enormt utvalg, og du kan leke deg med det moderne og det klassiske til anledning og stil. Vi er sikre på at du vil finne en dress som vil passe til hver situasjon i vårt sortiment.

Hos Ferner Jacobsen vil du alltid handle kvalitet, i flere prisklasser. Vi har dresser fra merker som Corneliani, Hugo Boss og Polo Ralph Lauren for at du skal kunne vise deg fra din beste side, med et antrekk som får deg til å føle deg bra.

Lukk

Dress

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!