Dongeribukse, jeans, denimbukse, olabukse – kjært barn har mange navn. Felles for de mange vaskene, stilene, snittene og merkene er at de alle er laget av dongeri, som er et grovt bomullsstoff. Opprinnelig ble det brukt som et arbeidsplagg på grunn av dens slitesterke materiale. I dag fungerer jeans like godt til hverdags som til fest.

Her kan du leke deg med passform og design! Vær vågal eller finn et par klassiske bukser som går til alt. Hos Ferner Jacobsen finner du stilige jeans fra merker som Tramarossa, Gant, Boss Orange og mange flere.

Lukk

Jeans

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!