Du kan sjeldent gjøre feil dersom du går for et par chinos for å oppdatere klesskapet. Som de fleste plagg har disse buksene en lang og spennende historie. Fordi de er såpass behagelige og allsidige ble de i mange år brukt av militæret. De finnes i utallige farger, så du vil alltid kunne finne det paret som gjør det lille ekstra for antrekket.

Hos Ferner Jacobsen finner du en haug av chinos i forskjellige stiler, fra merker som Orlebar Brown, Hiltl, PT01 og Gant.

Lukk

Chinos

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!