Den perfekte blazer hører hjemme i enhver herregarderobe. Det trenger ikke være en spesiell anledning for at dette plagget skal tas frem. Den fungerer like godt over en t-skjorte som en finskjorte, og vil alltid gi antrekket det lille ekstra. Vi har blazere i blant annet denim, lin og ull for at du skal kunne finne noe du kan bruke året rundt.

I vår nettbutikk finner du blazere fra merker som Tagliatore, Hugo Boss og Polo Ralph Lauren, her er det bare å dykke inn for å finne skatter til klesskapet.

Lukk

Blazere

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!