En toalettmappe er svært praktisk når det kommer til å ha orden på toalettsakene, spesielt om man er ute på reise. En toalettmappe blir gjerne stående fremme for lett tilgjengelighet når man er bortreist, så et kult design i kombinert med kvalitet er viktig. Hos oss finner du mapper i ulike størrelser, materiale og farger tilpasset deg og ditt bruk. Vi har også egne mapper beregnet for barberingsutstyr fra vårt eget merke by Ferner Jacobsen.
Lukk

Toalettmapper

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!