Et par kule solbriller som både skjermer for solen og ser fasjonable ut er ofte ikke mer som skal til en solskinnsdag for å utstråle stilsikker- og selvsikkerhet. Solbrillene kom for fullt på 1920 tallet, men var for det meste å se på kjendiser for beskyttelse mot de sterke lampene i studio, i tillegg til anonymitet blant folkemengder. Etterhvert startet fordelene å nå også resten av folket, og gjorde solbriller til et viktig tilskudd i garderoben. Ferner Jacobsen streber etter å alltid ha det nyeste innen solbrilletrend i sortimentet, og The Bespoke Dudes er et av de ledende merkene på nettopp dette.
Lukk

Solbriller

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!