Et slips er noe av det flotteste menn kan kle seg i. Noen bruker det hver eneste dag, men det hører også til i de store anledninger, og er noe man tar på seg når man skal være ekstra fin. Slips finnes i dag i mange ulike bredder, farger og stoffer, slik at man alltid skal kunne tilpasse tilbehøret til antrekket.

Designet er også noe man kan bruke for å utmerke seg når man har på seg finstasen. Hvem har sagt at et slips må være kjedelig? Prøv deg frem med ensfarget, stripet eller med et kult mønster. Her er mulighetene mange, og det er alltid plass til et ekstra slips i klesskapet for den som liker å gjøre det lille ekstra med antrekket.

Lukk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!