Når vinteren banker på døren er det på tide å finne frem skjerfet. Ikke bare holder dette tilbehøret deg varmt når det blåser som verst, men det er en god unnskyldning til å ta seg ekstra fabelaktig ut. Uansett hva slags vinterjakke du har valgt, om det er en parkas eller ullfrakk, her vil du finne et skjerf som står til stilen. Blant merkene vi fører finner du ledende merker som Gant, Canada Goose, Johnstons og Polo Ralph Lauren. Finn din favorittfarge og kle deg både varmt og stilig denne vinteren.
Lukk

Skjerf

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!