Når regnet høljer ned vil det være en nødvendighet å dra frem paraplyen. Det er en kjent sak at man ofte mister paraplyen sin når man beveger seg fra A til B til C når det er ruskevær. Derfor er det alltid lurt å ha et par ekstra liggende, for å være på den sikre siden.

Stilrene paraplyer går til det aller meste, så ved å velge en modell som er tidløs vil du aldri måtte tenke på at den ikke passer seg. Hold deg tørr med en paraply fra Swims for eksempel, det er ikke et kjøp du vil angre på.

Lukk

Paraplyer

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!