Den moderne mansjettknappen kom for fullt på 1900-tallet, og ble kun brukt av middel- og overklassen frem til den industrielle revolusjonen. Designet på mansjettknappene på denne tiden var enkel, og de mer pyntede versjonene ble kun brukt av menn med mye selvtillit. I dag finnes mansjettknapper i all verdens former og farger, og blir brukt av alle med en form for motesans. Piff opp antrekket med et par kule, unike mansjettknapper som står i stil til anledningen. Hos oss finner du mange ulike varianter å velge mellom fra merker som Skultuna, Tateossian og Towler.
Lukk

Mansjettknapper

Les mer
Page

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Hver måned trekker vi èn vinner av et gavekort på 500,-

100 års erfaring

Med et bredt spekter av eksklusive merkevarer er målet vårt å være et av de ledende motehusene i Skandinavia. Gjennom 100 år har vi dyrket vår interesse for mote og tekstil, og bekledd menn og kvinner fra generasjon til generasjon. Med vår nettbutikk gjør vi vår ekspertise og vårt vareutvalg tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Hos Ferner Jacobsen vil du som kunde bli satt i fokus og din personlige stil tatt vare på.

 

Velkommen til en hyggelig handel i butikk og nettbutikk!